Опаковане и преместване на лични вещи,  транспортиране и доставка

ОРБИТ е известна с качествените и отговорно извършвани услуги в международното преместване. Ставайки клиент на ОРБИТ, Вие ще печелите от нашия опитен и обучен екип. Квалификацията и знанието на екипа гарантира задълбочено обследване, внимателно логистично планиране, сигурно опаковане и пренос на Вашите лични вещи.

Нашите опаковчици, модерно оборудване и опитни консултанти Ви гарантират сигурно и  качествено обслужване.
Вашите ценности и вещи ще бъдат сигурно транспортирани с внимателно подбран агент.

Процеса по преместването първоначално стартира с предварителен оглед на Вашият дом или офис. Опитен консултант ще оцени обема на Вашите вещи и ще дискутирате всичко свързано с преместването от врата до врата. Посещението е безплатно и без никакви задължения от Ваша страна, като в резултат получавате оферта и предложение за застрахователно покритие. Ние знаем, че Вашите вещи не са просто предмети, а са част от Вашият живот.

ОРБИТ ще организира за Вашите вещи сигурно опаковане, транспортиране и доставка до всяко кътче на света. По време на процеса на преместването,  Вие имате контакт с един от нашите обучени координатори, който ще помогне на Вас и Вашето семейство да имате един по-добър старт във Вашият нов дом.

 

 ОРБИТ ЕООД е горд член на Хармъни релокейшън нетуърк. Хармъни е глобална мрежа от компании за релокация, притежавани от местни собственици, които отстояват здравите семейни ценности и ги предават поколения наред като наследство. Ние сме група от ангажирани партньори, свързани в една истински глобална и стабилна инфраструктура чрез използване на върхови технологии, система за качество, отговаряща на стандартите на ISO, и водещи критерии за устойчивост.

harmonyrelo.com/

 

     

Малко са фирмите от нашия сектор, които  разбират емоциалния стрес и сантименталните Ви  вълнения  по време на преместването. Това, от което се нуждаете е някой, който да сподели загрижеността Ви и да поеме пълен контрол над  всичко до най-малката подробност и да Ви осигури пълно спокойствие.

Но как да решите, коя фирма може да изпълни тези изисквания? Безпристрастен  начин да оцените една фирма е по професионалните сертификати, които тя притежава. В този сектор най-строгият независим одит за качество се нарича FAIM - ISO. Този одит се извършва от одиторската фирма Ernst&Young, специално назначена от FIDI (Федерацията на фирми за международно преместване) да изготвя  експертна  оценка за  проверяваната фирма по показатели на компетентност, ресурси, качество на обслужване, удовлетвореност на клиента и екология.

Контакт с отдела:
hhgs@orbit.bg
General terms and conditions - Orbit Bulgaria - 2015

Людмил Рангелов, HHGDS Manager, +359 2 970 63 11, mobile +359 899 90 33 39, lrangelov@orbit.bg
Соня Кюркчиева, Sales Representative HHGDS, +359 2 970 63 00, mobile +359 898 66 90 01, skiurkchieva@orbit.bg
Пламен Борисов, Supervisor, +359 2 970 63 00, mobile +359 895 55 99 12, pborisov@orbit.bg
Мирослав Балкански, Operations Lead, mbalkanski@orbit.bg, tel: +359 2 9706331, mob: +359 895559902

 

 


Всички права запазени© ::: Разработено от ИриДа Дизайн- 2009