Въздушен транспорт

ОРБИТ е IATA CARGO Агент от 2004 година.

Нашите услуги:

Услугите свързани с въздушно карго са пряко свързани с времето и изискват точност и сигурност. Ние винаги се стремим  да Ви осигурим най-добрата цена по отношение време/ стойност. Нашите доставки са на конкурентни цени и съобразени с Вашите нужди и изисквания.

Готови сме да посрещнем предизвикателството и да обединим услугите свързани с въздушни пратки заедно с другите ни услуги – осигурявайки Ви Приемане на товара, Доставка от врата до врата, Обработка на документацията, Трансфер на товара, Специална поддръжка и наблюдение за специфичните товари, Преопаковане – във всички континенти. Отделът за въздушен  транспорт е изграден от екип от  добре обучени служители, сертифицирани от IATA, FIATA и НСБС.
Орбит ЕООД притежава статут на Регулиран агент, издаден от ГВА.

Използвайки модерни логистични системи, комбинирани с професионализъм и опит,  ние създадохме глобална система за доставки. ОРБИТ има надеждни партньори по целият свят и обезпечава транспорт на Вашите пратки: многофункционални, гъвкави и приспособени спрямо Вашите нужди.
Взимайки предвид всички възможни решения, ние препоръчваме само най-подходящите от тях: решения съобразени с клиента, които са най-изгодни от целия съвременен  транспорт и логистични технологии.

Нашето съдействие с всички въздушни линии опериращи в и от Аерогара София, ни дава възможност да предложим разнообразни услуги за въздушният транспорт, спрямо вашите критерии за транзитно време, избор на приемане и доставка.


Контакт с отдела:
air@orbit.bg

Александър Николов, Manager Air Freight Department, +359 2 970 63 20, mobile +359 898 55 90 05, anikolov@orbit.bg
Марина Бостанджиева,  Air Freight Operator, +359 2 970 63 00, mobile +359 893 62 54 33, mbostandzhieva@orbit.bg
Ирина Григорова, Air Freight Operator, +359 2 970 64 19, mobile +359 898 66 90 12, ivasileva@orbit.bg
 

     

 


 


Всички права запазени© ::: Разработено от ИриДа Дизайн- 2009